Tesla approved body shop

Profesionalni i kompetentni Tesla Body Shop u Zagrebu. Mi smo certificirani Teslin partner i dostupni smo za odgovore na vaša pitanja vezana za limariju na vašoj Tesli.

Ovlašteni servisni partner

Dizajn karoserije Tesla vozila uključuje najbolje u naprednoj tehnologiji, međutim, prometne nesreće se uvijek mogu dogoditi pa smo mi, kao prva i jednina ovlaštena limarija i lakirnica za Tesla vozila u Hrvatskoj, obučeni i opremljeni za obnovu ovih vozila prema izvornim specifikacijama za strukturni integritet i kvalitetu završne obrade.

Karoserijski popravci nisu samo popravci oštećenja zbog estetike, oni su važni i za osiguranje ispravnosti rada, sigurnosti i dugog vijeka trajanja vašeg Tesla automobila.

Uz odobrenje proizvođača, koristeći najnaprednije alate novih generacija, svi popravci napravljeni od strane visoko obučenog tima Autoservisa 24, dolaze s jamstvom. Možete biti sigurni da, na svakom vozilu koje uđe u našu radionicu, rade vrhunski, kvalificirani tehničari, a sam rad podliježe jamstvima od strane nas i proizvođača. Kao prvi i ekskuzivni centar za limarske i lakirerske popravke Tesla vozila u Hrvatskoj, imamo veliko iskustvo i poznavanje ovog specijaliziranog proizvoda.

Od osnovnog popravka boje do potpune zamjene aluminijske ploče, naši su tehničari osposobljeni za popravak Vašeg vozila.

Prednosti Autoservisa24

Prednost korištenja usluga Autoservisa 24 za karoserijske popravke Tesla vozila, u našem pogonu odobrenom od strane proizvođača, je velika. Rad obavljen u našoj radionici, prema strogo uvjetovanim standardima, sa sobom donosi sigurnost bez premca, a kao neovisni stručnjaci, možete biti sigurni da su naše usluge popravka uvijek posvećene i obavljaju se bez kompromisa. Od našeg osoblja, do naših alata i, materijala, možete biti sigurni da imamo sve vještine potrebne za upravljanje popravcima na Vašem vozilu, kako bi zadovoljili standarde koje od nas očekuje proizvođač i Vi kao korisnik naših usluga.

Educirano osoblje
Certificirani stručnjaci
Kvalitetna isporuka
Pravovremene intervencije

Posebna akcija

Poštovani vlasnici Tesla vozila

Obavještavamo vas da smo u našem servisu uveli uslugu ugradnje dodatne pojačane zvučne izolacije na Tesla vozilima. S velikim zadovoljstvom pružamo Vam mogućnost poboljšanja zvučne udobnosti i smanjenja buke unutar vašeg vozila.

Ugradnja dodatne pojačane zvučne izolacije ima brojne prednosti. Osim
smanjenja vanjske buke koja dopire u unutrašnjost vozila, ovaj postupak će poboljšati kvalitetu zvuka iz vašeg audio sustava te pružiti ugodnije iskustvo vožnje za Vas i Vaše putnike. Također, dodatna pojačana zvučna izolacija će pomoći u stvaranju tišeg i mirnijeg okruženja unutar kabine, čime ćete moći uživati u putovanju bez ometanja vanjskih zvukova.

Ugradnja zvučne izolacije u vozilo vrši se pažljivo korištenjem visokokvalitetnih materijala i proverenih tehnika koje osiguravaju optimalne rezultate. Naš cilj je pružiti Vam vrhunsku uslugu i osigurati da Vaše vozilo ispunjava ili premašuje očekivanja.

Zanima Vas ugradnja zvučne izolacije ili imate pitanja o postupku ugradnje
dodatne pojačane zvučne izolacije, budite slobodni kontaktirati nas. Naš tim će biti više nego sretan pružiti Vam sve potrebne informacije i dogovoriti termin koji vam odgovara.

Zahvaljujemo Vam na povjerenju u naš servis. Zadovoljstvo naših kupaca nam je na prvom mjestu te se uvijek trudimo pružiti vrhunsku uslugu i nadmašiti Vaša očekivanja.

Rezervirajte termin

Ispunite jednostavnu kontakt formu i zatražite slobodne termine za pregled i stručna mišljenja certificiranih stručnjaka.