Auto dijagnostika

Dijagnostika se radi na način da se uređaj za dijagnostiku (poznat kao dijagnostički tester) spaja na računalo od vozila. Ova usluga omogućuje provjeru ukupnog tehničkog stanja vozila, uključujući usporedbu parametara vozila s idealnim parametrima. S tim usporedbama vrlo se lako otkriju kvarovi na autu, te se mogu brzo ukloniti.

Usluge
  • Spajanje uređaja za dijagnostiku
  • Traženje koda greške
  • Otkrivanje koda greške
  • Ispis rezultata dijagnostike
  • Otklanjanje problema
Autoservis24 preporučuje

Sve više i više automobila koji trenutno voze na našim cestama opremljeni su računalima odgovornima za pravilno funkcioniranje svih sustava. Takvo računalo nije ništa drugo nego mehanizam koji nadgleda sve što se događa s našim automobilom.

Lampica od motora nužno ne znači da Vaše vozilo ima ozbiljan kvar. Brza i točna dijagnostika je nužna u takvim situacijama.
Odradite dijagnostiku Vašeg vozila prilikom svakog velikog servisa, te zatražite isprintane rezultate dijagnostike.
Većina ljudi prilikom kupnje auta traže rezultate dijagnostike auta.
Dijagnostiku radite samo kod stručnih autoservisa, pošto samo stručni majstori efikasno mogu iskoristiti rezultate dijagnostike kako bi popravili kvar na Vašem autu.

Rezervirajte termin

Napominjemo da datum i vrijeme koje ste zatražili možda neće biti dostupni. Kontaktirat ćemo vas kako bismo potvrdili podatke i vrijeme servisa.

Postavite željeni termin
1. korak
Odaberite termin
2. korak
Pošaljite poruku
3. korak
Dovezite auto
4. korak
Preuzmite auto