Autolimarija i autolakirnica

Jedna od najmodernijih i najopremljenijih autolakrinica u Hrvatskoj!

Popravak karoserije automobila sastoji se od obnavljanja prvobitnog oblika pomoću specijaliziranih hidrauličnih alata, uz zadržavanje izvorne tolerancije prema dimenzijama.

U našem autoservisu koristimo samo sofisticirane alate i uređaje!

Značajke
  • Uklanjanje potrebnih elemenata karoserije
  • Uklanjanje svih ostalih elemenata i odvajanje električnih kabela
  • Ispravljanje savijenih elemenata
  • Mjerenje šasije
  • Priprema i lakiranje
  • Postavljanje prethodno uklonjenih elemenata karoserije natrag na mjesto
  • Ponovno spajanje električnih kabela
Autoservis24 savjetuje

AUTOLIMARSKI STOL – UNIVERSAL

Jedinstveni “Universal Jig – Evolution D” u kombinaciji s novim tehničkim 3D podacima omogućio je daljnje poboljšanje Car Bench ORIGINAL UNIVERSAL JIG sustava, koji je već prepoznat u više od 70 zemalja kao najuspješniji odobreni sustav za pričvršćivanje s najprestižnijim OEM odobrenjima na današnjem svjetskom tržištu, a danas korišten i u Autoservisu 24!

NAJMODERNIJA AUTOLAKIRERSKA KOMORA – SAIMA

O pažnji prema budućnosti i okolišu svjedoče i naši izbori orijentirani na održivost koju smo ispunili u dizajnu kabine na potpuno električni pogon. Ovo zeleno rješenje oslanja se na primjenu endotermnih ploča koje omogućuju prijenos topline zračenjem, zamjenjujući tradicionalne plamenike, a time se i osigurava smanjenje troškova energije kao i potrošnja vanjske emisije, a lakirerski radovi su brži i učinkovitiji. Naša autolimarska radionica koristi Gamma štand – tehnološko rješenje koje omogućuje izvođenje svakog lakirerskog rada na najbolji mogući način. Među prednostima ovog sustava
su dvostruki red LED svjetala za besprijekorno osvjetljenje bez refleksije ili sjene.

VJERUJTE NAŠOJ PREPORUCI

Naš autolimarski tim vrši kompletne autolimarske radove uključujući popravke na podvozju, izmjene pragova, izvlačenje sitnih udubljenja kao i većih oštećenja a pri tome koristimo originalne dijelove ili najkvalitetnije zamjenske dijelove, ovisno o želji vlasnika vozila. Autolimarija i autolakirnica opremljene su najmodernijim alatima kako bismo udovoljili najzahtjevnijim izazovima. Tehnološki se usavršavamo i usvajamo nove tehnologije što nam omogućuje veću brzinu i bolju kvalitetu rada.

Obavljamo od najzahtjevnijih limarskih popravaka nastalih kao posljedice sudara pa sve do sitnih udubljenja, oštećenja lima kao posljedica elementarnih nepogoda (tuče), ogrebotina te uklanjenje hrđe s karosijere vozila.

autolakirnica
Zakažite termin

Napominjemo da datum i vrijeme koje ste zatražili možda neće biti dostupni. Kontaktirat ćemo vas kako bismo potvrdili podatke i vrijeme servisa.

Postavite željeni termin
1. korak
Odaberite termin
2. korak
Pošaljite poruku
3. korak
Dovezite auto
4. korak
Preuzmite auto