Savjeti za sigurno ljeto

Ljeto samo što nije stiglo, a s njime godišnji i putovanja. Svi se tome veselimo, ali prije samog putovanja nemojte zaboraviti na pregled Vaših limenih ljubimaca.

Za početak, ako još niste, promijenite zimske gume. Znamo da je danas teško naći vremena, ali mi smo tu za Vas. Dovoljno je samo da ostavite svoje vozilo i naši djelatnici će napraviti sve za Vas. Nemate prostora za skladištenje i čuvanje zimskih guma? Nema problema, gume možete ostaviti u našem ”Hotelu guma” gdje će biti sigurno skladištene do iduće zime.

Osim kontrole guma, prije samog puta potrebno je provjeriti i razinu ulja u motoru. Naravno da Vi ne morate to raditi. Prepustite svog limenog ljubimca u naše ruke i vjerujte da nećete požaliti. Naši spretni i educirani djelatnici napravit će sve kako bi Vaš limeni ljubimac bio spreman za nova putovanja.

Također, nemojte zaboraviti na visoke ljetne temperature. Ako ste kojim slučajem primijetili kako klima Vašeg vozila više ne hladi kao prije, to je jedan od znakova da ju je potrebno pregledati i nadopuniti što će naši djelatnici vrlo rado napraviti.

Uz sve navedeno, Vaš će limeni ljubimac proći detaljnu kontrolu kako bi bio spreman za vrućine i nova putovanja. Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo učiniti sve kako bi Vaše povjerenje opravdali. Kontaktirajte nas na broj 01/2342 536 ili pošaljite upit na našoj web stranici https://www.autoservis24.hr/. Brzo i jednostavno.