Usluga testiranja, popravka i punjenja klima uređaja

Kako nam je ljeto sve bliže, a s njime i visoke temperature, potrebno je provjeriti klima uređaje u Vašim vozilima. Ako ste primijetili kako vaša klima više ne hladi kao prije, obratite nam se s punim povjerenjem. Naši certificirani djelatnici ispitat će klima uređaj te utvrditi treba li sustav samo nadopuniti te će Vas obavijestiti o eventualnim zamjenama određenih komponentni klima sustava.

Ne zaboravite kako je klima uređaj i njegov ispravan rad od velike važnosti i ostatak godine kada ima funkciju isušivanja zraka u vozilu kako ne bi došlo do zamagljivanja vjetrobranskog stakla, a samim time i lošije vidljivosti i kvalitete vožnje.

Također, bitno je za napomenuti kako je povremeno korištenje klima uređaja kroz godinu od iznimne važnosti kako bi se očuvao njegov pravilan rad te zaštitile sve njegove komponente. Na sva pitanja o pravilnom radu klima uređaja i njegovom što dužem očuvanju, odgovorit će Vam naši educirani djelatnici, te ponuditi najbrže i najkvalitetnije rješenje vašeg problema. Na Vama je samo da nas kontaktirate na broj 01/2342 536 ili putem web stranice https://www.autoservis24.hr/, ostalo prepustite našem stručnom timu.